Культура мĕнле аталанать?

Ĕнер Чăваш наци музейĕнче ЧР Культура, национальноçсен ĕçĕсен, информаци политикин тата архив ĕçĕн министерствин коллегийĕн анлă ларавĕ иртрĕ. Иртнĕ çур çулхи ĕçсене пăхса тухса хак панă майăн çитĕн. сахал марине палăртрĕç: çак тапхăрта пысăк мероприятисем пурнăçланна – тĕнчери Х балет фестивалĕ, республикăри профессиллĕ театрсен VII "Чĕнтĕрлĕ чаршав" конкурсĕ, Раççейри театрсен "Ылтан маска" фестивалĕн чи лĕйĕх спектаклĕсем иртрĕç, Шупашкарта П. Хусанкай палăкне уçреç, "Раççей сăл куçĕсем" фестиваль иртрĕ тата ытти те.
П.С. Краснов министр хăйĕн сăмахĕнче культура тытăмĕнчи, уйрăмах театр ĕçĕнчи çитменлĕхсемпе ĕçри çĕнĕ утăмсене вăхăтра курса тата асăрхаса тăмалли çинчен каларĕ.

29 июля 2006